Wie ben ik?

Wie ben ik?

Janice Pijnenburg van Ivex Hondenbegeleiding

Ik ben Janice Pijnenburg, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik ben vanaf mijn geboorte opgegroeid met veel verschillende jachthonden en ging dan ook regelmatig met mijn vader en de honden mee op pad. Zo heb ik van kinds af aan al veel gezien in de hondenwereld, en is zo mijn passie voor honden ontstaan.

Nu ben ik inmiddels 33 jaar en vond ik het na 12 jaar jeugdzorg wel eens tijd om wat meer met mijn passie te gaan doen. Ik kwam al snel op het idee om een opleiding te gaan volgen. Een opleiding waarbij ik mezelf een echte hondentrainer mag noemen. Vol zelfvertrouwen en positiviteit ben ik aan de opleiding begonnen. Inmiddels ben ik als hondentrainer van start gegaan en is het labeltje dus gevormd. Ik mag mezelf nu een echte hondentrainer noemen, en kan niet wachten om met jullie aan de slag te gaan in deze grote hondenwereld.

Momenteel ben ik in het bezit van twee lieve Weimaraners (Meau en Jay) die ik zelf heb opgeleid tot goed luisterende jachthonden, en waarvan ik onze Jay zelf heb gefokt. Met deze twee maatjes heb ik inmiddels heel wat uren getraind.

Getraind voor de vele wedstrijden met uiteindelijk mooie diploma’s en uitstekende resultaten. Resultaten waar ik als baasje meer dan trots op ben! Op zoek naar de gouden tip? Ben consequent, denk in mogelijkheden en heb geduld! Ja geduld is echt heel belangrijk. Want goed werk heeft nu eenmaal tijd nodig, en daar wil ik jou en je hond graag bij helpen!

Janice Pijnenburg met haar honden Meau en Jay

Wil je komen trainen met je hond?

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Contact

Hoek 11
5768 VN, Meijel

T: 06-124 340 60

E:

IVEX wordt lid van

The Association Of Pet Dog Trainers For Belgium And The Netherlands