Prijslijst

Prijslijst

Prijzen

Wat kost het?

Ivex Hondenbegeleiding

Socialisatie, Basis & Vorderingscursus

Inventarisatie fase40,-
Aantal: 1x
Socialisatiecursus80,-
Aantal: 4x - 45 min. per les
Basiscursus150,-

Aantal: 6x - 45 min. per les

Vorderingscursus180,-

Aantal: 6x - 60 min. per les

Uniek pakket30,-
Per les bekeken - 60 min. per les
Combinatiecursus (A)200,-

Socialisatie & Basis
Aantal: 8x - 60 min. per les

Combinatiecursus (B)300,-

Basis & Vordering
Aantal: 10x - 60 min. per les

Trio pakket350,-

Socialisatie, Basis & Vorderingscursus
Aantal: 12x - 60 min. per les

Voorbereidingsfase35,-
Reisvergoeding (p/km)0,25

Woon je binnen een straal van 10km rondom Meijel, dan kom ik gratis bij je aan huis voor de training. Daarbuiten vraag ik een reisvergoeding van 0,25 eurocent per kilometer. Uiteraard is het ook mogelijk om bij mij aan huis te trainen met je hond.

Uniek pakket

Een uniek pakket kan voor jouw en je hond heel voordelig zijn! Zeker wanneer je denkt dat je maar enkele lessen nodig hebt om verder aan de slag te gaan met je hond. Bijvoorbeeld wanneer je al enige ervaring hebt met honden en waarvan je weet dat je hond snel leert. Of waarvan je zelf al goed aan de slag bent gegaan met de socialisatie en de basis van je pup, maar waarbij je net die puntjes op de i mist. Belangrijk hierbij is om voor ogen te hebben wat je graag met je hond wilt leren. Weet dus waar je hulpvragen liggen en wanneer je content bent.

Het is dus een ideaal pakket wanneer je maar enkele specifieke hulpvragen hebt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het leren volgen, blijven op de plaats, aporteren of het komen op bevel. Er zal dan per les bekeken worden of er nog een les nodig is en wat je eventueel nog in een volgende les zou willen leren, zodat je er thuis verder mee aan de slag kunt gaan. 

Ivex Hondenbegeleiding - Coaching - Opvoeding

Uniek

Neem gerust vrijblijvend contact op

Neem contact met me op om te bespreken welke wensen je hebt en welke mogelijkheden er zijn. Dit kan door middel van het aanmeldformulier, via de mail of telefonisch in de avonduren.

Image

Neem gerust vrijblijvend contact op

Neem contact met me op om te bespreken welke wensen je hebt en welke mogelijkheden er zijn. Dit kan door middel van het aanmeldformulier, via de mail of telefonisch in de avonduren.

IVEX2021

Contact

Hoek 11
5768 VN, Meijel

T: 06-124 340 60

E:

IVEX wordt lid van

The Association Of Pet Dog Trainers For Belgium And The Netherlands